All for Joomla All for Webmasters

worktime08.30 до 16.30
Пон до Пет

 
 

email2Е-маил info@matrona.org.mk

 

mkeng ALB

Матрона Интл

“Здружение на граѓани за промоција и подршка на здравјето и заштита на човекови права”

Здружение на граѓани за промоција и поддршка на здравјето и заштита,на човекови права МАТРОНА ИНТЛ Скопје е граѓанска организација која,придонесува кон активна промоција, поддршка и унапредување на здравјето,и здрав животен стил, социјалните и човекови права на целата популација,вклучително заштита на правата на децата и подобрени услови за нивен,правилен раст и развој.

Контактирајте Не
Одржани Работилници
100 % Постигнати цели

15

Новости
Прочитајте повеќе

10

 

 

 

  • icon 1
  • icon 6
  • logo
  • icon 9
  • logo
  • icon 8
  • icon 6
  • logo
  • icon 9
  • logo